Monday, May 17, 2010

3 tag sekali gus

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera.

Disini saya nk mengucapkan terima kasih kepada 3 blogger yang telah mengetag dan memberi award kepada blog saya yang serba biasa nie. Oke lah, tanpa melengahkan masa...



Award 1 - daripada Cik keyyah



Award 2 - daripada Encik Eddyboyz86


: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.
 
FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Tag 1 - daripada Cik Aisyah

Misi --> Buat ayat sekretif yang boleh dengan menggunakan
A sampai Z

Alamaek! Apekah?
Bila plak aku order
Chicken chop nieh?
Dulu aku dah pernah order kat sini, tak sedap!
Emak aku masak jutaan kali lagi sedap!
French fries jer la aku makan kalau camnie..
Goreng macam tak cukup masak je nie..
Hang nie banyak komen la..
I mestilah komen, sebab i bayar mahal tau
Jangan la macam tue..
Kita pergi makan tempat lain je la
Laa...awat tak habaq awai2
McD jom?
Nandos laa...ok?
Okey..ikot suke hang..
Pergi dengan ape?
Qomuter la..
Rasa macam pelik je ejaan komuter ko tuh..
Salah eja ke?
Tah..abaikan.
Untung sikit naik qomuter nie..jimat
Value for money kan?
Weh, tuh dia qomuter dah sampai
Xxx sungguh iklan dkat dalam qomuter nieh..
Yer la..tak patut sungguh.
Zasss jer la..asalkan sampai tempat ditujui.. 

Okey dah menjawab tag... =)


p/s : Maaf lah kalau ade tag atau award lain yang saya tak terjawab.. =|

4 comments :

hans said...

3 tag dalam satu entry
hebat ko areev

areev19 said...

ek...tue pon hebat kew? :)

Nuraisyyah said...

hahahah..aisya rase tag yg areev wat 2 lg hebat..hahak..tahniah3..:D hihi

areev19 said...

Nuraisyyah : ek.. hebat kew? trimas2 (tersipu2 malu) :P

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan