Tuesday, March 23, 2010

Beautiful Blogger Award!



1. Thank & link the person that gave you the award.

2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

4. State 7 things about yourself
.


-------------------------------------------------------------------------------------------------



1. Saya nak ucapkan terima kasih kepada Cik Dieabella, Cik Khadijah Zek, Cik cheetahg92Cik Sheqa, Cik Nardnerd, Cik Ema, Cik Nabilah dan Encik Aku kerana telah memberi award ini. Terharunye sebab 7 gadis telah memberi award ini. =)


2. Errmm...Nak bagi award nie kat semua blogger yang berkunjung ke sini boleh? Anda memang fantastik sebab sudi melawat blog tak seberapa biru nie.. =)


3. NAH Award kat anda semua! Anda dah menang award Beautiful Blogger dari areev19 =)


4. Lebih kurang je dengan award tag yang saya buat sebelum ini. Boleh check SINI. Tapi takpelah, saya jawab juga lagi 7 nie.


a) Suka warna biru
b) Suka nombor 19
c) Single 
d) Sedang belajar bahasa Jepun (dah banyak kali tangguh nie..haizzz)
e) Menggunakan nombor Hotlink 012-530**** sejak 2003 hingga kinI
f) Minat Chelsea FC 
g) Selalu berguling-guling kat blog rakan blogger sambil tengok dan baca artikel baru  


Dah cukup 7. Terima kasih sebab sudi baca =)

6 comments :

Zala Wajik said...

thanks :)

Yatre Hayati said...

asal no tepon tu tak tulis habes???
huhuhuh...

areev19 said...

errr...nape nk call ke? ;)

Amirah Rashid said...

tahniah tahniah!
ehh, biar sy tlg jwbkn utk hayati tu,
HAAH, nk call. haha:D

MiSz MaNja said...

beautiful blogger award.. uh bukan untuk ladies je ke?

areev19 said...

Amirah : err...mntk no sy kat syarah ;D (eh jap, syarah ade ke no sy ek?)

MiSz MaNja : ntahla..dah org bg, sy trima je ;)

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan