Tuesday, March 16, 2010

Award bersulam tag...adeyh!

Salamx...


Award ini telah diberikan oleh Cik Ameera. Bersama-sama tag nie, saya diwajibkan menjawab '10 honest truth about me'. Baiklah, berikut saya tulis 10 perkara berkenaan diri ini. =)

1. Tak suka keluar tanpa tujuan. Kiranya tak suka saja-saja keluar pergi window shopping ke ape ke kalau tak ada tujuan. Kalau keluar terutamanya sesorang, mesti ada sesuatu tujuan, lepas settle tujuan tu, terus balik.

2. Pendiam kalau berborak ramai-ramai. Lebih suka mendengar daripada turut serta sesuatu perbincangan atau borak-borak, mahupun kutuk-mengutuk (he he he). Tapi, sekali bersuara aka 'fire' mesti pedih kalau dengar.

3. Meminati warna HIJAU sejak kecil, tapi berubah kepada PUTIH, dan akhirnya BIRU

4. Teringin nak pergi Pulau Bora Bora sejak kali pertama tengok gambarnya melalui email beberapa tahun lalu. Indahnya kalau dapat honeymoon kat situ..InsyaAllah, satu hari nanti =)

5. Suka melihat keindahan bulan dan bintang di langit umpama menanti bulan jatuh ke riba..hahahaha

6. Kalau orang yang tak kenal saya, 1st impression tentu akan kata saya sombong! Tapi hakikat sebenarnya saya pemalu depan orang yang tidak dikenali. Tapi bila dah kenal confirm boleh layan borak! =)

7. Selalu menjadi 'penyanyi' bila tinggal seorang diri di rumah. Ada aku kesah? hehe

8. Sejak sekolah rendah sampai sekolah menengah, pasti ada seorang gadis yang diminati, kiranya salah satu sebab bersemangat nak pergi sekolah la, =P. Tapi sejak masuk matriks, tak ada kot? Sebab apa? Biarlah rahsia. He he he

9. Pernah merempit membawa motosikal kriss dengan kelajuan 120 kmj di jalan biasa, ketika zaman gila-gila budak sekolah. Kini sudah insaf. Jangan bawa laju yer, ingatlah orang yang tersayang. Pesanan khidmat masyarakat dari Areev19.

10. Malas nak type tag panjang-panjang macam ni sebenarnya, tapi takpelah, sekali sekala nak bagi Cik Ameera happy.. =)




Tag orang lain? Tak mahu lah, tapi kalau anda nak buat, dipersilakan. Terima kasih.

13 comments :

meera^da cute..*_* said...

ohh...nak bagi daku hepi yer..

btw, thanks utk jawab..

ehh..sore kamu sedap ker??

eh, kamu malu2 kucing ekk??

ehh...kamu matrik lagi ker??

areev19 said...

meera^da cute..*_* :

tak sedap

buat2 malu

dah abes degree pun.

=)

LuV AnGEl said...

malu2....agkla~

hanna said...

sume sama dgn sy except no 9
hehe~

lahir blnn 5 ke?taurus?

hans said...

rajin tul buat tag

areev19 said...

LuV AnGEl : nape? tak percaye?

hanna : smua sama?? waahh...sy lahir bulan 10 la..libra :)

hans : tak rajin pun.. :)

cikwanik said...

mst msk metrik malas g klas kan *-*

areev19 said...

uish...saya sgt rajin pg klas..x ingat pun bile ade ponteng.. hohoh =)

noor afzan said...

hai..
first time here..
singgah jalan2 belek2 sambil dapat klik taylor college..

HIDAYAAH said...

hoho.. suka bulan n bintang gak eh?? gud2.. erk? tggu bulan jatuh ke riba?? sy maw tggu bintang =)

areev19 said...

HIDAYAAH : suke bulan n bintang..tp skrg lebih suke pelangi!! nak tengok pelangi! =)

sekarang tak tnggu bulan jatuh ke riba, tp menunggu pelangi muncul dan kekal utk slamanya pulak :D

bintang? :P

HIDAYAAH said...

yeah!! selamat menunggu =)

yup.. suka bintang n tggu bintang :D

areev19 said...

HIDAYAAH : owh...then slamat menunggu bintang la ye :)

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan