Monday, March 29, 2010

Edisi Ringkas - Saya Kembali!

Assalamualaikum W.B.T.

Dengan ini saya ingin memohon maaf kepada rakan-rakan blogger yang rajin datang membaca entry dan mengklik iklan nuffnang sepanjang minggu lepas kerana tidak dapat membalas semula kunjungan anda semua.

Hal ini kerana saya telah pergi ke Kuala Lumpur & Shah Alam sejak Rabu (24/4/2010) hinggalah hari ini, Isnin (29/3/2010). Bukan tak dapat online langsung, tapi saya sedikit sibuk dan tak dapat nak buat blogwalking dan melawat semula blog anda semua.


Kenapa saya pergi ke Kuala Lumpur & Shah Alam? Sebenarnya ada beberapa urusan peribadi yang perlu diselesaikan, dan disamping itu saya berkesempatan menonton dan memberi sokongan kepada rakan-rakan di Kolej Kediaman Keempat (Bestari), Universiti Malaya yang menyertai pertandingan Akustik dan Pop Band di Festival Seni Universiti Malaya (FESENI '10) pada hari Rabu dan Jumaat lepas. Tahniah saya ucapkan kepada mereka kerana telah berjaya mendapat tempat kedua (Akustik) dan johan (Pop Band) dalam pertandingan tersebut. Insyaallah pada entry akan datang saya akan sediakan artikel khas tentang kejayaan gilang-gemilang mereka ini!


Oh yeah, pada hari Sabtu dan Ahad lepas juga, saya telah berkesempatan menyertai Pertandingan Winning Eleven 2010 (PS3) di Laman Budaya,Taman Tasik Shah Alam yang diadakan bersempena dengan pertandingan memancing yang diadakan di sana. Ia merupakan pertandingan pertama yang saya sertai setakat ini. Walaupun tak berjaya memenangi apa-apa, saya tetap berpuas hati kerana berjaya memasuki Knockout Stage pada hari Ahad, sebagai Juara dan Naib Juara kumpulan pada percubaan pertama saya ini. Apatah lagi platform yang sering saya bermain ialah di PC manakala pada pertandingan tersebut menggunakan platform Playstation 3 (PS3). Harap-harap pengalaman ini dapat saya gunakan pada pertandingan akan datang, Insyaallah.

Sekian untuk kali ini, rajin-rajin lah melawat blog ini yer? =)

20 comments :

ema.razali said...

oww patut leee :)

manusiabiasa said...

Oh takpe...selamat berblogging semula ya..:)

Sakira said...

Ohh. Patot larh. Anda salah sorang yang memang I nampak kerap berblogwalking. Pelik pula bila tak jumpa around. Hehe :)

areev19 said...

heehe..trimas2 kpd smua yer :)

Linux said...

selamat kembali =)

LuV AnGEl said...

ko g feseni...bgs gle,semangat kolej!!
ak nih ble ntah nk jejak kaki kt UM smule

areev19 said...

LuV AnGEl : yer2..semangat..tak rugi aku pg..college aku mnang :D

Alyssa Villamor said...

oo..patutla lama dia tak online..
tapi macam best je event2 tu..
takpe2 asalkan tuan nye blog masih setia pada blog nye, ade lagi yg kunjung ke sini..insya Allah ;)

areev19 said...

Alyssa Villamor : tq for ur support ye ;)

Nesa said...

oo..mcm 2..hepy blogging!

M!Er4N said...

best wo main game 2 dlm ps3,,graphic terbaik la :)

hanna said...

oit.dtg s.alam x gtau sy
huhu~

Azuan said...

wah bagus dah ada balik huhuu

areev19 said...

hanna : err...klo sy bgtau nape? :D

Azuan : thanx :)

Seri Bahasa said...

sama juga seri hampir seminggu tak online pasal internet breakdown hehehe

hanna said...

bole la sy dtg tasik jumpe awk
kekekeke~

areev19 said...

Seri : musti bosan kan xde internet? :)

hanna : err..boleh2..len x klo sy dtg shah alam sy announce kat box awk.. :D

hanna said...

i hate the 'err' okay
haha.

areev19 said...

hanna : errr...napekah? :P

hanna said...

err tu mcm..mcm..emm.err..xdeapelah.
nyahahaha!

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan