Thursday, August 27, 2009

PES 2009 Mixed Patch v1.1 (Updated) Preview!

PREVIEW : areev19 Mixed Patch v1.1 (Updated)

***Previous version : areev19 Mixed Patch v1.0


Player transfer updates + KITS (2009/10)


Updates included :

England :
Chelsea, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Tottenham, Aston Villa, Everton

Spain :
Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla, Valencia, Villareal

Italy :
Inter Milan, AC Milan, Juventus, Roma

France :
Lyon, Marseille

Germany :
Bayern Munich, Werder Bremen, Wolfsburg


Screenshots :


















11 comments :

han said...

ni review je eh..link nk download xde lg?

areev19 said...

link download akan disediakan selepas transfer window tamat 31 ogos nie.. :)

areev19 said...

link download sudah disediakan!

biskut said...

mcm mana nak install?? tak de masalah ke dgn kitserver ataupun dgn patch yg lain2?

areev19 said...

takde masalah stakat nie..
kene uninstall kitserver yg lain dlu, atau pun kalau pandai gabungkn pun lagi bagus.. :)

install menggunakan kitserver..manual ade disediakan dlm folder yg didownload.

biskut said...

bro..patch dah install jalan ok, tp seting ada lari sikit...lagi satu kenapa man u punya kit tak tuka? chelsiot punya kit ok :)

areev19 said...

setting lari mcm mane tu?? klo laen skit tu sbb aku gune aku pnye setting la kot..

man u pnye kit ade la..mcm mane ley xde plak..ish3

**kits baru xboleh digunakan utk main champions league exhibition n tournament.. harap maklum :)

awe said...

areev19..patch ko k la tp klu leh ko tlg la updatekan sume player kt EPL 2 blh,hehe..pastu jgn lupe update time january transfer nnt k..aku juz nk patch dpd ko je, xnk pkai ptcher laen...**malaysia xde amri yahyah ke

PyroxXx said...

xde link laen ke...uniten block la belah2 rapidshare ni.

btw,aku da update sume transfer untuk epl dan half untuk la liga n serie a.member aku nk aku buat patch bg kat diorang.cena ek

areev19 said...

thanx awe n PyroxXx

sbnarnye aku da xupdate da patch nie..sbb PES2010 pun dah kuar..so aku update player trasfer utk PES2010 la plak pasnie..

yg team malaysia tu bkan aku yg buat.. aku just combine patch2 dri org laen, n player transfer mostly aku yg updated kan sndri, sbb tu aku bg name Mixed Patch..

Trimas bnyk2 kerana mendonlod n mnggunakan patch nie.. :)

***link ape yg uniten x block?

syafiquegigs said...

ea.. kt mne liNk nyer?

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan