Tuesday, December 16, 2008

Isnin 15 Disember dan FIFA MANAGER 09

Petang.. (5pm++)

Akibat keboringan yg nyata di bilik...maka aku, Tofio ngn Fiqi tlah pg ke OU n The Curve...

Tofio : Aku nk pg Borders..
Aku : Aku nk cri game..
Fiqi : Saje jalan2..



hurm...sblom btolak tu aku da check harge game yg aku nk bli tu kat tenet...kat pcgame.com.my...Hargenye RM119..hoh...boleh tahan la...tp nk wat cmne da ori...
tp aku arap klo kat kdai ade ar kot murah sket dri kat tenet...so memandangkan kebosanan kat bilik maka tringin la pg tgk arge kat kedai...disamping bjalan2...
ingat memuler nk pg mid jer...ade ke hah?? tp da kebetulan Fiqi ngn Tofio nk pg OU..aku follow jer la... :)

ape game yg aku carik tuh?? haa....aku carik game FIFA MANAGER 09...ape yg best sgt game nie?? hurmm...bnyk sbnarnye yg best..aku da maen game FIFA MANAGER nie sjak Total Club Manager 2005 (TCM2005) lg...



mmg best dpt jd manager nie...n FIFA MANAGER nie mmg detail...dari segi database player n graphics...paling best ade 3D MATCH..kte boleh tgk team kte maen mnggunakan formation n tactic yg kte setkan..kalo tactic xmnjadi boleh ar tukar time tgh main tu, subtitute player ker or etc..n mmg boleh nmpak prubahan tactic kte tu...kirenye kne pandai maen tactical la..xde la maen suka suki jer..

Info lebih lanjut :

http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_Manager_09

http://www.fm09.de/publish/en/fm09/features/features.html


mungkin ramai org lg sker main game Football Manager..tp ntah ar..maybe sbb aku da terbiase main game FIFA Manager kot, so bile nk maen Football Manager rase mcm susah jerk..lg pon graphic die xbrape mnarek sgt bg aku..tp aku x nafikan la yg database Football Manager lg detail dri FIFA Manager, sampai liga Malaysia pun ade.. bagus2 :)
tp ikut masing2 la, aku lg suke maen FIFA Manager..

haaa...berbalik kpd cite asal..ade sesape tau tak kat mane ade jual game pc ori??
aku nk bli game nie..



harge aku check kat pcgame.com.my td RM119...kat OU td pon aku jumpe stu kedai jer yg ade jual..harge RM119 jugak..tp klo ade org jumpe yg lebih murah dri harge tu, sile la bgtau yer...

***busan nie stay kat kolej time cuti...bkan aku masuk lab tetiap ari pun..so nk maen game laa... :D


***sempat amek gambar... :D



Tofio dan Aku



Fiqi dan Aku

*****edited (16/12/08) : aku da bli FIFA MANAGER 09 ptg tadi kat Midvalley... yahooo! :)

4 comments :

dextrike said...

blew kamu g oU nieh?
huhu..kelmarin g oU..
semlm kami g da curve.. :D
ngehhh3..
tuh laa tmpt lepak ku skang..
lalalala~

areev19 said...

huk...smlm lew...dah tertera kat title..hohoh.. :)

dextrike said...

hihi.. :P
tp asal x jupe ek rituh..
pe lew.. :P

areev19 said...

huh...nk ke jmpe?? :p

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan