Friday, April 22, 2011

.Words. -part 2-

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera.

Sekadar ingin berkongsi ayat-ayat spontan yang aku post kan di status FB, Twitter, dan yang terlintas di fikiran aku...

Kalau nak bace atau tengok -part 1-, korang boleh pegi ke entry INI.

Semua ayat-ayat di bawah ini adalah Hak Cipta Terpelihara areev19 @ 2011


---------------------------------------------------------


manusia mampu melakukan sesuatu yang mustahil andai diberi dorongan - 4 Februari 2011

sometimes, somehow, somewhere, something is missing - 10 Februari 2011

everyone has their own story, and it's all up to you if you want to write down a good or bad ending - 17 Februari 2011

keberanian itu kadangkala suatu kebodohan yang nyata - 18 Februari 2011

people will only do something extraordinary for something that is REALLY extraordinary - 18 Februari 2011

i want to type something but nothing, i want to say nothing but everything - 19 Februari 2011

semakin cepat kita dapat, semakin cepat kita lepas - 7 Mac 2011

think before you take, think before you throw - 13 Mac 2011

saya suka bermain dengan nombor, kerana nombor itu kadangkala boleh menjadi sesuatu yang indah, unik, misteri dan penuh dengan persoalan - 23 Mac 2011

keegoan itu kadangkala suatu kebodohan yang nyata - 24 Mac 2011

hati ingin berkata-kata, namun tangan tak mampu menaip walau sepatah - 28 Mac 2011

semakin jauh perjalanan, semakin luas pemandangan, semakin bertambah pengalaman, semakin banyak pengajaran, semakin menghargai kehidupan - 5 April 2011

i hate weakend, i don't like weakdays - 9 April 2011

kesabaran itu ada hadnya, umpama spring yang ditarik melepasi had kekenyalan, pasti ia tidak akan kembali ke bentuk asal - 10 April 2011

perbezaan sedetik masa sudah cukup untuk membawa hasil yang berbeza-beza - 11 April 2011

diam itu sakit, namun mungkin lebih baik - 12 April 2011

Things are simple, but always made complicated by people - 15 April 2011

Semakin kita takut, semakin kita lemah - 17 April 2011

Semakin kita berani, semakin kita terdedah - 17 April 2011

The more you hypocrite, the more loser you are - 17 April 2011


p/s : living in a lonely world, hanya bertemankan notepad sebagai tempat meluahkan perasaan dan apa yang berada di fikiran. mungkin hanya itu yang mampu dan mungkin itu lebih baik.

2 comments :

nurkaloi said...

tik tok tik tok
senyum tak perlu kate ape2

areev19 said...

nurkaloi : :)

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan