Tuesday, February 23, 2010

Terima Kasih - 199 Pengikut

Tepuk 2x - Terima Kasih
Tepuk 2x - Thank You
Tepuk 2x - Shie Shie
Tepuk 2x - Nandre
Tepuk 2x - Shukran
Tepuk 2x - Arigatou! Hait..

Terima kasih saya ucapkan kepada semua yang sudi menjadi follower blog ini. Sekarang sudah 199 pengikut! (pada 6.56 petang 23 Februari 2010)


Tak sangka sejak join GengBlogger nie, semakin ramai yang blogwalking ke blog ini, tidak kurang juga yang sudi memberi komen pada post-post yang terdapat di sini. Jumlah pengunjung juga bertambah hampir 3 kali ganda sehari. Harap-harap boleh bertambah lagi.


Sekali lagi, ucapan terima kasih kepada GengBlogger dan juga bloggers dan pengunjung serta pembaca blog ini.

***InsyaAllah saya akan follow balik anda yang follow saya =)

10 comments :

ZE said...

ces, xdpt jd yg ke 200..=)

sayaBerd said...

weh ak pnah blaja lgu tpuk trima ksih ni.
ekeke.
congrtez btw.

ezany said...

yg ke 200.. tp dah terlambat lak..

Aiza said...

tu dah 203.. tahniah.. jap ag, mahu laa follower dia 1k.. miahahahaha..

kulop ludin said...

tahniah tuan tanah...
teman lambat lagi!

perempuan ITU said...

yep yep ! GB banyak menyubang kan =)

~ نورحياتي ~ said...

lagu terima kasih time PLKN!!
rindunyaa..
saya pon ade follow nie..hehehe..
tuannya da follow saye??ahakz!! :p

Kaseh Esmiralda said...

lagu tu zaman cik kaseh jadi pengakap@kelana siswa...

tahniah~~

areev19 said...

heeeh..time plkn ek?
sy xpg plkn pun..
sy blajar tepuk trima kasih tuh time haluansiswa universiti malaya :)

vida la rasta said...

detik bersejarah...tahniah...nombor cantik tue....haha

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan