Saturday, February 6, 2010

Kenapa manusia sungguh..

Kenapa manusia sungguh..

TAK SABAR dan PENTING DIRI di jalan raya?



Orang tengah jem kat highway, mesti ade yg cube 'pancung' dengan masuk lorong kecemasan..akhirnye smpai kat depan, kena pancung lagi sbb nk masuk balik lorong kanan, akhirnya menambahkan lagi kesesakan yg berlaku..zzz

Kesimpulan : LU PIKIRLAH SENDIRI!

10 comments :

KaorU IchibaNa said...

manusie tak sabo2 memang ramai dalam MALAYSIA XD..

isha said...

bukan kerete je motor pon same je

-ROCKprincess- said...

biasa ar tue...
sungguh xpenyabar...
I pernah almost kena accident pasal driver xpenyabar camnie...
nsb baek xaccident...
hurm...

akihiko said...

diorang yg potong2 dari tepi tu mmg kureng ajar
tp klu dia potong tu sbb ada simpang kt depan n dia nak masuk simpang tu then tu dimaafkn la =D

akihiko

Amirah Rashid said...

diorg tu mmg xfikir org lain
sebok nk masuk line ER
krg masuk bilik ER btol2 bru tau
haha

touya said...

terima kasih pada mereka kerana membahayakan penuggang motorsikal seperti saya .

1tomyam said...

tu lah pasal...kejakunan pemandu malaysia memang tak leh di sangkal lagi....kalau terrer sangat pegi la drive dekat hyderabad india sana..baru tau power ke tak...heheh..sori..gerams la pulak

icelemon said...

memag biasa lah jumpa pemandu yg tak sabar mcm ni..menyusah kan org lain jer.mari lah kita amalkan sifat penyabar walau dimana jua..

Deco [MisS N] said...

erm...moralnya:kekalkanlah sikap sabar walau dimana jua kita berada..

footnote: yea...chelsea menang...liv pon menang jugak..besh!besh!

Hamba Selamanya said...

ko himpit jer sampai tergolek..

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan