Tuesday, March 31, 2009

Imbas kembali Pop Band & Akustik 4th College di FESENI 07/08

salamx...

sempena pertandingan Pop Band & Akustik FESENI 08/09 yg bakal berlangsung pada hari ini & esok, aku ingin mengimbas kembali sedikit kenangan di FESENI 07/08 di mana aku merupakan salah seorang AJK FESENI bagi KK4..



mereka di atas ni ialah peserta2 Pop Band Junior & Akustik Senior bg 4th college sesi 07/08.. utk FESENI yg lalu, pasukan Pop Band Junior telah berjaya mendapat tempat Keempat, manakala pasukan Akustik Senior telah berjaya menjadi juara..

Friday, March 27, 2009

Review Suspect X a.k.a. Yogisha X no Kenshin a.k.a. Galileo The Movie




salamx...

utk post kali nie, aku nk bcite skit pasal movie yg bru aku tgk..cite yg mmg aku ternanti2 nk tgk..carik kat kdai mmg xjumpe n xde jual lg, tp kat internet dah ade utk didownload.. yeah!! akhirnyee...aku bjaya download movie nie...tajuknye "Suspect X" iaitu tajuk English die, atau tajuk Jepun nye "Yogisha X no Kenshin"..

Wednesday, March 25, 2009

apabila Liyana Jasmay menyanyi..



salamx...

utk sesape yg belum kenal Liyana Jasmay, die nie mula dkenali melalui filem castello (kalau tak silap) and smakin popular apabila blakon dlm siri drama Kami..

Sunday, March 22, 2009

KO-K + MAB + Thesis

pada tanggal 21 mac 2009...teramat la bz aku pada hari nie...

pada kul 9pagi, kene pg kelas ganti ko-k, subjek GNEK1015 1001 Kegunaan Komputer sampai la pkul 3pm.. aku dan ahli kumpulan kene buat claymation, iaitu animasi menggunakan plastisin..Temanya "The Time Machine"..maka dlm masa yg singkat iaitu sbnyk 2++jam, kami telah berjaya menghasilkan sebuah karya agung..hahahaha...bende nk cepat siap... :D hasilnya? ini dia..

Wednesday, March 18, 2009

Taylor Swift - Love Story

I love this song, video clip and of course Miss Taylor Swift herself~!! :D



Lyrics

We were both young when I first saw you.
I close my eyes and the flashback starts:
I'm standing there on a balcony in summer air.

Monday, March 9, 2009

Isu PPSMI

salamx kpd smua pmbaca2 yg sudi melayari blog aku..

utk post kali nie, aku ingin berbicara sdikit ttg isu yg agak panas pd ketika ini..PPSMI..apakah itu PPSMI?? PPSMI adalah singkatan utk Pengajaran dan Pembelajaran Sains Dan Matematik dalam Bahasa Inggeris..pada pndapat aku..ppsmi mmg bagus..tp cube renung2kan..

Tuesday, March 3, 2009

Dash! Yonkurou & Mini 4wd


salamx...dah lama xpost blog..yer la agak busy dgn klas2 n projek final year...(xde la bz sgt kot, hahaha)..

k la...kali nie aku nk mengimbas kembali sdikit memori smasa di zaman skolah rendah dulu (1994-99)..10 taun dulu xmcm skrg, xde naruto, bleach, dn lain2..tp still ade bnyk anime2 yg best..mcm samurai x, tomato man (ade sesape ingat yg nie??), doraemon, dn lelain..
 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan