Tuesday, January 27, 2009

Kimagure Romantic & Hero

salamx...utk post kali nie aku nk promo 2 lagu yg aku dgr tetiap ari...ost dorama celeb to binbo taro... layan..



Monday, January 26, 2009

1000 pengunjung..!

salamx....

trimas2 kpd smua yg mngunjungi blog ini...pd tarikh 25/01/09, blog ini telah dikunjungi sbnyk 1000 kali...trimas2...

truskan sokongan anda demi kemajuan industri blog... :D

mari kita buat cheer kjap..


tepok trima kaseh..

terima kaseh..
(tepuk tgn 2 kali)..
thank you..
(tepuk tgn 2 kali)..
shie shie..
(tepuk tgn 2 kali)..
nandre..
(tepuk tgn 2 kali)..
syukran..
(tepuk tgn 2 kali)..
arigato..

hait...(sambil tunduk)

Saturday, January 24, 2009

Review Hokaben & Celeb to Binbo Taro

salamx...

bebaru nie aku bru jer abes tgk 2 dorama lakonan Aya Ueto.. Hokaben dan Celeb to Binbo Taro.. jadi kat post nie nk cte sket la psal dorama yg aku tgk nie...yg pasti komen aku konpem la dedua cte nie best, nape?? mustila sbb Aya Ueto yg blakon...hahahah

Friday, January 23, 2009

new year @ bukit chenta

Disebabkan connection internet yg agak slow sblum nie, maka tidak dapat ku upload gambar2...jadi memandangkan connection internet aku da ok, aku upload.. :)


well..all the pictures tell everything..

Supper @ KFC



Friday, January 16, 2009

Pilihanraya Kampus

Salamx...

sperti smua org tahu, skrang ni musim pilihan raya kampus (PRK) di universiti2 awam sluruh negara..kalau yg blom tahu, skarang dah tau la.. :)

seperti taun2 sblom nya, musim PRK jer, mcm2 hal timbul, dari masalah tuduh menuduh, fitnah mmfitnah, kutuk-mengutuk dan sbgainya..masing2 time PRK nie la kedua-dua blah pihak (Aspirasi & Gagasan atau nama baru PENGGERAK & Pro-Mahasiswa) mnunjukkan rasa pnuh smangat mereka dlm mmperjuangkan isu2 kampus mahupun nasional..

Monday, January 5, 2009

lagi lagi tag..

hohoh...mari aku buat 'tag' 5 skali gus memandangkan wifi kat kolej aku nie yg terlalu slow..

tag yg ptama oleh cik honey lalalallala...sory la tak reply tag awal2 sbb ko org ptama skali yg tag aku, then time tu aku mcm xtau apekebenda nya tag nie...so xreply la..hehehe....kemudian bebaru nie ditag oleh aslam...same punye tag..so aku buat skali la...

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan