Friday, April 3, 2009

Akustik & Pop Band KK4 FESENI 08/09

salamx...

tahniah aku ucapkan kpd pasukan akustik dan pop band kk4 yg tlah mngharumkan nama 4th college di FESENI 08/09 ini..berikut ialah keputusan rasmi :

Akustik Junior = tempat ketiga
Akustik Senior = tempat keempat, Anugerah Instrument terbaik

Pop Band Junior = tempat keempat
Pop Band Senior = tempat kedua, pemain keyboard terbaik



utk psembahan akustik, mungkin ramai yg tidak berpuas hati dgn keputusan yg diumumkan..rase sedih dan kecewa pun ada, yer la..pasukan akustik senior tak dapat mempertahankan kejuaraan yg dikecapi di feseni 07/08 yg lalu..walaubagaimanapun, mereka masih mndapat anugerah pemain instrument terbaik..

tahniah juga kpd pasukan akustik junior yg walaupun baru pertama kali menyertai, tp tlah bjaya mndapat tempat ketiga..smoga tahun dpan pasukan akustik junior dpt meneruskan pnguasaan kk4 dlm top 5 ptandingan pop band dan akustik feseni.. malah tidak mustahil menjadi juara.. :)

Di bawah ialah video persembahan Akustik Senior dan Junior KK4 :



Band Akustik Senior




Band Akustik Junior

walaupun aku target pop band senior utk jd juara brdasarkan psembahan yg aku anggap sgt best dan 'perfect', namun xkesampaian..tp xpe la, skurang2nya dpt tempat kedua, mngkin beza markah skit jer tu dgn no 1.. :)

pop band junior pun tak kurang hebatnya, dapat tempat keempat, mengekalkan kedudukan mereka pada FESENI 07/08..smoga pada tahun dpan pop band junior akan bjaya menjadi juara pulak..

Di bawah ialah persembahan Pop Band Senior dan Junior KK4 :



Pop Band Senior




Pop Band Junior

utk sesiapa yg tak berkesempatan tgk persembahan mereka di dtc kelmarin, anda boleh la download mp3 persembahan mereka melalui links di bawah :


Akustik Senior - Bayangan dan Diablo Rojo

Akustik Junior - Kerna Cinta dan Ixtapa

Pop Band Senior - Sinaran dan Rio Funk

Pop Band Junior - Wonderwoman dan Instrumental


akhir kata, majulah SENI di KK4 utk semua..~

No comments :

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan