Tuesday, March 31, 2009

Imbas kembali Pop Band & Akustik 4th College di FESENI 07/08

salamx...

sempena pertandingan Pop Band & Akustik FESENI 08/09 yg bakal berlangsung pada hari ini & esok, aku ingin mengimbas kembali sedikit kenangan di FESENI 07/08 di mana aku merupakan salah seorang AJK FESENI bagi KK4..



mereka di atas ni ialah peserta2 Pop Band Junior & Akustik Senior bg 4th college sesi 07/08.. utk FESENI yg lalu, pasukan Pop Band Junior telah berjaya mendapat tempat Keempat, manakala pasukan Akustik Senior telah berjaya menjadi juara..


Berikut ialah sedutan video :



Akustik Senior - Lagu instrumental bertajuk 'Tamacun'




Pop Band Junior - Lagu Tak Tercapai Akalku & Instrumental bertajuk 'Secret'


masih kekal dalam ingatan di mana kami sebagai AJK berasa sgt bangga di atas kejayaan2 yg dikecapi oleh 4th college pada FESENI di sesi 07/08 yg lalu, malah kami yg 'over' excited bila nama pemenang diumumkan..heehehe

tahniah kepada Pengarah FESENI 07/08 iaitu Cik Farlida Asro dan semua AJK2 yg terlibat.

Semoga pada FESENI kali ini, pasukan Akustik dan Pop Band ini akan berjaya sekali lagi mencipta kejayaan sekaligus mengharumkan nama kolej kediaman keempat universiti malaya...marilah kita mendoakan kejayaan mereka.. :)

jangan lupa utk ramai2 datang ke DTC pada hari ini, (31/3/09) dan esok, (1/4/09) utk memberi sokongan!!

kepada peserta2 FESENI 08/09 lain yg telah diketahui keputusannya, tahniah kepada yg telah berjaya mendapat 'placing' dan kepada yg tidak berjaya, diharapkan anda semua tidak akan berputus asa, cuba lagi tahun depan terutamanya bagi pelajar2 junior tahun 1 yg masih kekal di kk4.

tahniah juga kepada semua AJK2 dan Pengarah FESENI 08/09 KK4 yg telah bertungkus-lumus menjayakan FESENI 08/09..

Kepada sesiapa yg berminat utk mendownload mp3 Pop Band dan Akustik KK4 di FESENI 07/08, anda boleh download melalui links yg disediakan di bawah :

Tamacun - Akustik Senior

Senyuman - Akustik Senior

Senyuman + Tamacun - Akustik Senior

Tak Tercapai Akal Ku + Secret - Pop Band Junior (A)

Bonus : FESENI 06/07

Instrumental Akustik

Siapalah Aku + Instrumental

4 comments :

ida asro said...

huhu..

feseni 07/08 kuat sbb aku ade korang sume..thank u, thank u!!!

touching jgk bace post ni..teringat susah senang dolu2..hehe..

=)

areev19 said...

yeaa...antara kenangan best aku kat um ialah feseni 07/08... trimas kpd cik ida asro krana 'mnjemput' aku mnjadi ajk pengangkutan.. hehehe :)

ida asro said...

hahaha..dlm erti kata lain "memaksa" ko mnjadi PP Logistik dan Pengangkutan..terima kasih kerna sgt komited..naseb baek ko anggap itu 1 kenangan best..hehe..

=)

areev19 said...

yea yea yea...nyanyi lagu kenangan terindah sket... :D

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan