Saturday, November 29, 2008

boyz nite out...

28/11/08...




Bowling @ Midvalley

Thursday, November 27, 2008

Hanabi Lyrics Translation..

Hanabi ( Fireworks )

What value left is there
in this world I live in?
I start thinking its all meaningless
or maybe I’m just tired?

Saturday, November 22, 2008

Selamanya

Salamx...slamat bcuti kpd smua yg sdg bcuti skrng nie...kat bwh nie aku post lirik lagu "Selamanya" yg diadaptasi dari lagu "True" oleh Ryan Cabrera..aku tulis lirik nie da lame, smasa aku kat Pusat Asasi Sains UM (2005/06) lg..dan rasanye cume 2-3 org jer pnah tgk @ tau pasal nie..

kini rasenye da tiba mase aku publish kot?? hahahaha...anyway ini HAK CIPTA TERPELIHARA © Areev19 okeyh!

Thursday, November 20, 2008

18 November..

18 November 2008...

3.00pm++..
ari nie aku bersama rumateku tofio tgk wayang madagascar 2 : escape 2 africa kat midvalley...critenye boleh tahan la...boleh layan gelak dlm panggung tu... overall aku ksi 7.5/10..so sesape yg tgh bosan dan tak tahu nk buat ape cuti2 nie..boleh la pg tgk cite madagascar 2 nie..




Monday, November 17, 2008

yeaaah...abes jugak xm aku akhirnye...





17 november 2008...

terlebey dulu aku nk ucapkan heppy besday kat sorang kawan aku yg bernama che nasri aka angah... smoga anda dpnjngkn umor n dmurahkan rezeki...smoga kekal bahagia bsama tunangnye.. :)


Friday, November 14, 2008

Thursday, November 13, 2008

When It Rains..

When It Rains - Paramore

And when it rains,
On this side of town it touches,
everything.
Just say it again and mean it.
We don't miss a thing.

Monday, November 10, 2008

Lagu Kita..

hrmm...buat masa skarang nie aku asyik layan lagu nie jer..lirik pon ok..lagu pon ok..


Lagu Kita - Aizat

Deras hatiku berdetak
Di langit aku terlihat kamu
Terang malam teman kita
Dengan angin meniup sayu

Wednesday, November 5, 2008

Selamat Menghadapi Peperiksaan!!



rasenye blom tlambat utk aku mngucapkan slamat menghadapi peperiksaan final kepada smua yg sdang menghadapinya, walaupun ade yg dah habis..khususnya kat Universiti Malaya...

yg pnting xm aku start esok, subjek Teknologi DNA Rekombinan, pukul 11.30am di Bangunan Peperiksaan UM...smoga kita smua bjaya dlm peperiksaan kali ni.. ALL THE BEST TO ALL!!





SELAMAT MENGULANGKAJI PELAJARAN!!


Tuesday, November 4, 2008

AS Roma vs Chelsea FC streaming!



here i want to share streaming links for tonight uefa champion league match between A.S. Roma and Chelsea FC..

http://www.viewlivefooty.com/contents/04.11.08/AS-Roma-Chelsea.php

http://www.viewlivefooty.com/contents/04.11.08/ASRoma-Chelsea.php

http://livetv.ru/en/eventinfo/15516/

Monday, November 3, 2008

bErmuLanya sEbuaH cEriTa..



sUaTU PetAnG YnG hUjan..

tEtIBer TeRasE nK rEGIStEr BlOg Aku SnDIRI..bUkan tAK TerLiNTas SebELUM niE, cUmE Cam xSmPai Mud lG kOT?? tAPi AkhirNyA PaDa JaM 4.32pM (3 NOvemBer 2008) TerLaHirLah BlOg Aku SndIRI..
 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan