Monday, April 23, 2012

Latest Movie Ratings

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Dah lama aku tak buat review utk filem-filem atau pun dorama yang aku tonton. Nak buat review satu persatu memang mcm tak berkesempatan dan dah terlambat. Jadi kat entry nie aku cuma nak bagi rating bagi filem-filem yang aku berkesempatan untuk tengok sejak awal tahun 2012 dan bebaru nie.

Dark Flight : 3/5*

Battleship : 4.5/5*



The Vow : 4/5*

Mirror Mirror : 4/5*

John Carter : 4/5*

The Lorax : 4/5*


Chronicle : 3/5*



p/s : nak tengok The Hunger Games tapi tak berkesempatan... -___-"" Next : The Avengers !! 


No comments :

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan