Saturday, January 8, 2011

Malaysia dalam PES2011

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera.

Nampaknye demam 'Harimau Malaya' masih belum reda. Sejak Malaysia menang final AFF Suzuki Cup pada 29 Disember 2010 yang lepas, tidak dinafikan yang bolasepak tempatan kembali mendapat tempat di kalangan rakyat Malaysia. Sampai ke hari ini, jersi Malaysia habis dijual!! Sold out!! Dan hanya akan di restock paling awal bulan April nanti!! Tak pernah kan jersi Malaysia boleh habis stok??

Yer la, bile dah menang, semua orang pun suka dan memberi pujian tak hengat dunia! Tapi kalau kalah?? Haha! Lu fikirlah sendiri!

Ape2 pun, semoga pasukan Harimau Malaya akan terus berjaya dan berjaya di masa akan datang.

Okeylah, kat sini aku nak tolong promo satu patch untuk game PES2011. Yang menariknya patch nie pastinya sebab korang boleh menggunakan pasukan Harimau Malaya!! Korang boleh download patch nie di blog asalnye di SINI.

Kat bawah nie aku sediakan screenshots pasukan Malaysia dalam PES2011.

Jersey 'Lucky Blue' - Away

Jersey Home


Eh eh, sape nie? haha!

Oh yeah! Satu tumbukan padu ke udara!!


Untuk info lebih lanjut dan link untuk download patch nie, korang boleh pergi ke blog di bawah :


Atau pun korang boleh 'like' page FB di bawah :




3 comments :

saya_arief said...

baru best ade malaysia.
:D

black_mel said...

tunggu pakai pc baru leh main..ari tu main pes6 pun dah turunkan resolution dia gila2..huhu..

areev19 said...

saya_arief : yer2...best! =)

black_mel : huish..maksudnye? maen pes6 kat mane? laptop?

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan