Sunday, January 9, 2011

Betul ke Facebook akan ditutup pada 15 Mac 2011??

Betul ke Facebook akan ditutup pada 15 Mac 2011??

Sekarang nie tengah sibuk orang post dan share link di FB yang mengatakan Facebook akan ditutup pada 15 Mac 2011. Marc Zuckerberg (pengasas Facebook) pada satu sidang media telah mengatakan yang Facebook telah merosakkan kehidupan beliau sebab terlalu stress dengan Facebook.

“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”

Korang boleh rujuk artikel asal tu di SINI.


Jadi betul ke Facebook akan ditutup??? Jawapan nye.........................

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 TAK!!!

Tue semua nya sekadar internet hoax!!

Korang boleh rujuk penjelasan di SINI.


Kesimpulan, kalau betul Facebook akan ditutup 15 Mac 2011 nanti, kehidupan korang akan tergugat ke?

Sejauh mana Facebook mempengaruhi kehidupan seharian korang??

2 comments :

syazwani said...

Maybe bagi kesan kalau tutup..Esp for those yg setiap hari update status..For me,walaupun fb dah jd agak boring sekarang, tp dah jadi mcm habit setiap pagi mistiii nak bukak tgk..
And bagus jgk tutup, Satu dah telebeh2 lagha,cube tgk sikit kalau tade. Dua, berapa ramai pasangan suami istri or bf/gf terputus silaturrahim kerana fb.
Tapi begantung pd individu lah kan, skang ni pun org2 tua dah start buat fb sebab nk behubung dgn kwn2 lama..mcm kesian la plak.

areev19 said...

Syazwani : haha..tuh la..hari2 update status..pergi memane pun biar laptop/pc on standby dan buka website Facebook.. lol

Ape2 pun, setiap perkara tu akan hadir dengan positif dan negatif, barulah lengkap dunia nie kan?

Yer, bergantung kpd individu. Ramai yang guna FB untuk cari kenalan lama.. =)

tak kisah la..yg penting buat masa nie FB tidak akan ditutup.. :)

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan