Sunday, June 27, 2010

Hari menjawab tag..

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera.

Dah lebih 10 hari saya tak update entry baru di blog nie..lagi lama rasenye dari smasa saya pergi bercuti ke Eropah 2 bulan lepas. Bukan takda entry yang nak ditulis, draf pun dah ade. Cuma tak ter'edit' dan tak ter'rajin' nak post entry baru. Sejak menjejaki alam pekerjaan nie, agak busy sikit, sebab tu tak ada masa nak update blog. (tipoo lah, saya online jer tetiap malam! =P)..

okey2..insyaAllah ada masa, saya akan post entry baru yer..terima kasih kepada semua yang sudi melawat, menjadi follower, dan membookmarked blog nie.. =)

Hari nie saya nk menjawab tag yang diberikan oleh empunya Blog Meowwmania dan Blog NOEIZAN2U. Trimas ye kepada anda berdua yang sudi mengetag blog nie. =)

Monday, June 14, 2010

Eurotrip Travelogue (DAY 9 - Part 2) : From Brussels to London

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera.

Untuk baca entry sebelum ini, sila ke SINI.


Eurotrip Travelogue (DAY 9 - Part 2) : From Brussels to London

Hari Kesembilan - Rabu (5 Mei 2010) - Bahagian 2 : Dari Brussels ke London



2.03pm - Rombongan bas kami tiba di Brussels-South Railway Station..Kat sini la tempatnya kami bakal naik Eurostar ke London kejap lagi..



Haaa..inilah die railway station nye..

Wednesday, June 9, 2010

Eurotrip Travelogue (DAY 9 - Part 1) : From Amsterdam to Brussels

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera.

Untuk baca entry sebelum ini, sila ke SINI.

Eurotrip Travelogue (DAY 9 - Part 1) : From Amsterdam to Brussels

Hari Kesembilan - Rabu (5 Mei 2010) - Bahagian 1 : Dari Amsterdam ke Brussels

Pada hari nie, rombongan kami telah bertolak menuju ke destinasi terakhir kami dalam pakej tour Europe, iaitu ke London, England. Namun sebelum tue, rombongan kami telah berhenti singgah dan bersiar-siar sebentar di Brussels, Belgium, sebelum menaiki Eurostar ke London.

Sebelum bertolak dari hotel..

Hari nie merupakan hari terakhir kami menaiki bas nie, setelah 8 hari sejak kami menjejak kaki di bumi Eropah


Tuesday, June 8, 2010

Award dari Cik Kuntum

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera.

Saya ingin mengucapkan beribu-ribu lemon terima kasih kepada pemberi award yang terbaru nie kepada blog saya, iaitu Cik Kuntum. Award nie dibuat sendiri oleh beliau, jadi kiranya saya tergolong dari golongan awal la yang mendapat award nie..siyes terharu! =)



Sunday, June 6, 2010

Tag dari Cik Hana Ayra

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera...

Terlebih dahulu, ingin saya ucapkan terima kasih kepada Cik Hana Ayra yang telah memberikan tag berserta award nie. Okelah, berikut ialah jawapan bagi tagnye..

1. Apa yang bermain di fikiran you all sekarang ?
Dimanakah? Apekah? Adakah? Mungkinkah? Akankah? =|

2. Apakah nama samaran you all ?
Aizat, Jat, Areev, Lampard (okey yg last ni tipoo ^_^)

3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?
Ayah, Ibu, Adik-beradik, dan .... (ikut suke la nk letak lebih dari 3 pun! ^_^)

4. Panggilan untuk si dia ?
N/A

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa ?
Kehidupan & keluarga yang bahagia dunia & akhirat =)

6. Blog mane yang you all suka visit ?
Mane2 blog yg lain dari yang lain, unik, dan mmg da bomb!

7. Tagkan kepada 15 blogger you all ?
Seperti biasa, saya tak nk tag org lain..tapi kepada blogger yang membaca entry nie dan berminat nak buat tag nie, anda dialu-alukan untuk berbuat demikian. =)

Thursday, June 3, 2010

Eurotrip Travelogue (DAY 8 - Part 2) : Zaanse Schans, Volendam, & Hard Rock Cafe

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera.

Untuk baca entry sebelum ini, sila ke SINI.


Eurotrip Travelogue (DAY 8 - Part 2) : Zaanse Schans, Volendam, & Hard Rock Cafe

Hari Kelapan - Selasa (4 Mei 2010) - Bahagian 2 : Zaanse Schans, Volendam, & Hard Rock Cafe


2.10pm - Selepas menaiki cruise mengelilingi sekitar bandar Amsterdam, rombongan kami telah menuju ke tempat makan tengahari, iaitu sebuah tempat makan berdekatan dengan kedutaan Turki, kalau tak silap.



Menuju ke tempat makan tengahari

Hah..ade lorong khas motosikal/basikal di tengah2 bandar nie. Helmet pun tak pakai..

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan