Friday, November 26, 2010

Manisnya Senyumanmu

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera.

Dah lame rasenye tak update blog nie. Bukan ape, takde masa sangat nk pikir idea utk buat entry baru yg berkualiti dan lain dari yang lain. Buat ape kalau blog rajin update tapi semuanya copy & paste kan??

Okey lah, nampaknye sementara idea tengah xde nie, kite layan dulu lagu oldskool dari Elite nie. Tajuknye 'Manisnya Senyumanmu'. Maaflah yer sebab belum berkesempatan membalas kunjungan rakan2 blogger yang meninggalkan link di shoutbox. InsyaAllah nanti kalo ade masa saya balas yer. Terima kasih kepada semua yang sudi melawat blog yg ntahpapantah nie. =)



Manisnya Senyumanmu - Elite

Manisnya..manisnya senyumanmu

Ku rasa...satu dunia sudah mengerti perasaan ku ini
Mengapa oh! mengapa takkah kau sedar ku mendamba
Ataupun...dikau sengaja diam berpura memendam rahsia
Segeralah oh! segera ku tahu kau hanya bermain masa

Semakin sering kita bertemu
Semakin terpaut rasa cintaku
Hari demi hari ku tetap menanti
Namun mula mula langkah pertama

Mata bertentang mata adakah kau terasa
Cinta kian memekar dihati kita
Kau istimewa paling utama yang satu
Betapa manisnya senyumanmu
Debaran penuh makna kelu tidak terkata
Sering kali terjadi bila kau disisi
Namun yang pasti membuat ku jatuh hati
Oh! manisnya, manisnya senyumanmu

Pabila aku terdengar
Lagu cinta ku terkenang kepada mu
Aku merindu oh! merindu
Senyumanmu yang menawan kalbu

Semakin sering kita bertemu
Semakin terpaut hatiku padamu
Jika kau pun juga rasa yang ku rasa
Apa yang kau pinta katakan saja

6 comments :

rossoneri said...

heheh nak ucap kat sapa tuuu..cakap je..bila lagi

areev19 said...

rossoneri : x berpeluang nk ucap..dan mcm xdberi peluang je pun.. :|

HIDAYAAH said...

peluang kene cari bkn tggu =)

areev19 said...

HIDAYAAH : hrmmm...dah cube cari..tp xdpt.. :(

HIDAYAAH said...

mungkin dia perlukan masa.. mudah2 an dipermudahkan segala urusan n berjaya hendaknya amiin~

areev19 said...

HIDAYAAH : hrmm..ntah la..taktau nk kate per.. =|
thanx yea..

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan