Tuesday, May 25, 2010

Tiba-tiba teringat lagu nie..

Simbiosis - Ella (2003)

Pagi yang indah ini
Tersenyum sendiri
Ciap miap burung 
Diluar jendela
Seakan memanggil namamu

Jika ku punya mata
Nun di atas angkasa
Kan ku tengok dikau
Setiap ketika
Dimana saja kau berada

Walau dimana pun dikau berada
Berjalan atas bumi yang tua
Akan ku turut serta bagaikan udara
Simbiosis di antara kita

Aku tak pandai mengarang puisi
Tidak ku pandai bermadah berseni
Satu kalimah yang ku
Seikhlas tahu
Hanyalah 
Ku cinta padamu


p/s : yeah...dah 7 tahun pun usia lagu nie..aku suka sgt lagu nie sbb lirik nye..walaupun ringkas, tapi cukup untuk memberi mesej yang tepat..hohohoh =)

***sorry sgt2 kepada rakan blogger yang melawat blog nie sbb aku tak membuat kunjungan balas macam biasa..ntah nape, aku tak brape nk ade mood utk update blog n buat blogwalking..nak rehat kejap la rasenye.. =|


6 comments :

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cari mood sampai ketemu dulu...

=)

areev19 said...

Insyaallah =)

Nur said...

rehatlah dulu.. nyanyi je lagu favorate kau tuh sampai mood dtg balik...

P.S. kalau x dtg jugak mood full moon tuh kau masak maggie laksa asam + ikan.. besarrrr punya. mesti ok.. hehehehe... gd day

areev19 said...

Nur : pergh...xsuke sgt la asam2 nie..

wat meggi kari sudey.. :P

Yatre Hayati said...

errm....tataw nak komen apa. bye...hehhe

areev19 said...

Yatre : heee...trimas sbb slalu komen ;)

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan