Thursday, April 22, 2010

Terima Kasih dan Pengumuman Ringkas


Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera

Pertama sekali, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi menjadi follower blog yang tak seberapa ini. Awal pagi tadi, angka 500 followers telah pun dicecah, dan orang yang bertuah tersebut ialah Cik myazaraByong. =)

Kedua, bersempena dengan peningkatan jumlah follower dan jumlah link exchange, saya telah membuat keputusan untuk mengumpulkan link rakan-rakan blogger sekalian di satu blog khas, di SINI. Diharap dengan ini dapat memudahkan proses blogwalking dan sekaligus melihat kesemua link menarik yang saya selalu lawati.

Di blog ini (bLue iS tHe coLouR), cuma 25 blog post terbaru sahaja yang akan kelihatan, dan memandangkan banyak blog yang update setiap hari, maka akan terdapat 2-3 blog yang tidak kelihatan melainkan anda klik Show All. Kalau set show all di blog option pun, nanti terlalu banyak pulak kat sidebar nie.

Pada mulanya ada terfikir nak guna aplikasi link exchange yang menarik dan cool macam di SINI, tapi bila fikir balik, ia cuma sediakan nama dan link, tapi tidak menunjukkan latest update bagi setiap blog. Jadi, saya berpendapat lagi senang kalau orang dapat melihat melalui senarai yang menunjukkan latest update berbanding nama sahaja. Apa-apa pun terpulang kepada masing-masing. =)

Kepada rakan-rakan yang nak meninggalkan link, silalah ke areev19's Bloglist.

Sekian, terima kasih. 

10 comments :

sebelas said...

chealsea fan nie :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

areev19 said...

yeaaah... hye2 sebelas :)

Aidi-Safuan said...

wah. siap ada list blog lagi. besh2...

areev19 said...

Aidi-Safuan : yea yea yea..sile tinggalkan link kat sane ye :)

aimi-san said...

wahh~ congrate!

areev19 said...

trimas aimi-san :)

Jericho said...

Wah.. dah 500 followers? Tahniah bro.

areev19 said...

TQ Jericho~ :)

kak ina kl said...

salam..arigato wa karimas..betul tak?amboi siap belajar bahasa jepun..okeylah tu..

ramai ek follower..akak punya baru seciput ajerlah

areev19 said...

kak ina kl : heee..rasenye blog akak lg popular kot.. :)

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan