Monday, April 12, 2010

Tag yang tertangguh..

 Assalamualaikum W.B.T.

Untuk entry kali nie, ianya disediakan khas untuk menjawab tag dari rakan blogger yang tertangguh selama ini (takde la lame sgt, cuma risau nanti malas terus nak buat je kalau dah lama sangat tangguh..hehehe).

Cuma 2 tag ini yang sempat saya bookmarked kan. Kalau tak silap saya, ada award tag dan satu lagi tag lain yang saya tak ingat. Sebenarnya dah save bookmark untuk link yang memberikan tag tu, tapi disebabkan pc saya buat masalah, maka terpaksalah saya format pc tanpa sempat membuat backup..Jadi, harap maaf lah ye kepada orang yang mengetag saya tu. =)



1st Tag. - Oleh Cik Nina

1. Adakah anda rasa HOT???
saya tak hot, saya cool

2. Upload wallpaper pc / laptop yg anda guna sekarang!



3.cerita pasal gambar
Wallpaper kat atas tu ke? saje je guna, chantek kan?

4.Bila kali terakhir anda makan pizza?..
Tak ingat dah. Ada la dalam 2-3 bulan kot?

5.Lagu terakhir anda dengar
Lagu instrumental Pop Band 4th Sesi 2009/09 - Rio Funk

6.Ape yg anda buat selain menyelesaikan tag ni
Torrentink

7.Selain nama sendiri, anda dipanggil nama ape?
jat, areev, hensem (ok yang ni tipu!)

8.Tag lg 8 org.
Tak suka la tag-tag berantai nie. Kalau anda nak buat, silakan. =)

9.Siapakah org no 1 kpd anda?
Mak + Ayah (ikut suka la nak letak berapa orang pun, ini blog aku!)

10. katakan sesuatu mengenai org no5
Saya tak mengetag sesiapa! :)

11. no3 ade hubungan ngn sape?
Saya tak mengetag sesiapa! :)

12. bagaimana pula dgn no 4?
Saya tak mengetag sesiapa! :)

13. pesanan kepada org no 6
Saya tak mengetag sesiapa! :)

14. adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
Saya tak mengetag sesiapa! :)

15. berikan 5 fakta yg anda taw tentang org yg mengetag anda - Cik Nina
1) coursemate di universiti
2) peminat Manchester United
3) Obses dengan artis-artis jambu Korea =D
4) Blognya dipenuhi gambar-gambar artis Korea =P
5) Seorang gadis

16. persamaan antara KAMBING dan LEMBU
Biasa dijadikan haiwan untuk disembelih ketika Hari Raya Korban

17. Perasaan anda wat tag ni.
Penat nak jawab satu-satu. Tapi dah skip bahagian tag orang, lalu menjimatkan 5 soalan. He he he

18. Adakah anda tau si razman itu sengal.
Ada aku kesah?

19. GAY or LESS?
ewwwww....


2nd Tag - Oleh Cik Farrah

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.


Story behind? This picture was taken during my visit to Cameron Highlands in November 2007. Captured using my beloved handphone - Nokia N73.

Again, not really interested in tagging others. If you are interested to do the tag, then please. =)

4 comments :

LuV AnGEl said...

yahh~ npe ak x terpikir cam ko skip solan tag tuh...
mencik ak solan tuh...lol

areev19 said...

LuV AnGEl : ha ha ha..tu sbnarnye malas.. :P

Amirah Rashid said...

sape la razman tu kan? femes btol dye. hha

areev19 said...

Amirah : ntah...musti org yg mula2 buat tag tu.. :D

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan