Tuesday, April 20, 2010

Basic Japanese For You (NHK) - Lesson 1 & 2 (Daily Update!)

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera.

"Basic Japanese For You" merupakan siri audio yang disediakan oleh NHK. Ianya disediakan secara streaming dan tidak boleh didownload. Di sini saya sediakan link untuk anda download siri pengajaran dalam format mp3 ini yang terdiri daripada 104 bahagian semuanya. Siri ini merupakan siri Radio Japan lama yang rasanya sudah tidak terdapat di website NHK yang terbaru.

Walaubagaimanapun saya cuma akan menyediakan link download untuk 2 bahagian sahaja setiap hari bagi membolehkan anda dapat mengikuti sesi pembelajaran dengan teratur. Mari belajar bahasa Jepun bersama-sama ye? =)

Anda boleh dapatkan sumber asal mp3 di SINI.


Basic Japanese For You (Lesson 1 & 2)


10 comments :

hanna said...

i loike!
sy tahu hana je.
mksud dia bunga kan?
heheh.

areev19 said...

uish...yer la cik bunge..bijak2 :)

hanna said...

kt sekolah dlu ingt nk belaja bahasa jepun tapi dapat bahasa perancis.
kawan2 yg amek jepun gtau hana tu bunga.
heheh.

tp best la bhasa jepun.cute je.:)

areev19 said...

owh..oke la tu..klo minat xsusah pun blajar bahasa jepun nie..cuma kna rajin je.. :)

eQuRlz said...

hanna: hana tu ade 2 maksud la..bunga dan hidung...hehehe..eqa kat skolah dulu blajar jepun gak..tp da byk lupa la..

areev19: thankz.. :) aku dulu blajar jepun gak..tp da byk lupa..huhu...

areev19 said...

eQuRlz : jom2 ulangkaji sama2 :)

hanna said...

x nak hidung equrlz.x best.bunga la.hehe

eQuRlz said...

cam malas giler kot nk ulang kaji blk..kt skolah dulu pn aku malas..malas nk mnghafal..hehe..da la sensei aku garang..

cik eykameow :) said...

wah... ni cikgu jepun negara mana ni? hee.

myazaraByong said...

wah..
best2..dapat beljar bhs jepun..
sharing is caring

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan