Saturday, June 27, 2009

Transformers 2 : Revenge of The Fallen



salamx...

anda dah tgk muvie Transformers : Revenge of The Fallen?? kalau belum maka anda disarankan oleh aku utk pg menonton...knape?? sbb muvie nie bg aku sgt menarik..efek grafik yg superb, jalan cerita yg xsusah nk difahami, penuh dengan aksi dari awal cerita hingga akhir, dan ditambah pula dengan kehadiran Megan Fox sbagai penyeri muvie nie.. she's hot~!! :P ...tidak lupa soundtrack daripada Linkin Park btajuk New Divide dan daripada Green Day bertajuk 21 Guns turut mengiringi muvie nie..

Saturday, June 20, 2009

Here We Go Again

salam...
dlm aku melayari blog2...aku tjumpe pasal gadis nie..Demi Lovato..bintang Disney nmpaknye..sesape yg pnah tgk filem 'Camp Rock' konpem knal die nie..ok la..ape yg aku jumpe ialah single dri die yg btajuk 'Here We Go Again'..


Friday, June 19, 2009

AL-FATIHAH

Salam...

17 Jun 2009..
perginya seorang insan bernama Nur Nadia Bt. Salehuddin..iaitu salah seorang juniorku di 4th college..walaupun aku tidak rapat dgn arwah, tp kehilangannya ttp aku rasakan memandangkan kami pernah bersama rakan2 lain menjadi pembantu mahasiswa sesi 2008/09 utk 4th college tahun lpas..

walaupun sudah 2 hari berlalu, rasanya belum terlambat utk aku mengucapkan takziah kpd keluarga arwah dan sahabat2 yg rapat dgnnya..

kepada pembaca2 blog ini, marilah kita mensedekahkan surah AL-FATIHAH kpd arwah Nur Nadia Bt. Salehuddin, semoga beliau ditempatkan di kalangan org2 yg beriman...

AL-FATIHAH...

Sunday, June 14, 2009

Kembali


Pergi..

Pergi - Aizat

sayu terpisah
hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
berhembus angin rindu
begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu

Monday, June 8, 2009

Love Story meets Viva La Vida

salamx...lama da aku x post blog...bz la katekan..smlm (Ahad) bru jer selesai majlis kenduri kahwin abg aku kat Dewan Majlis Perbandaran (MPT) Taiping..tahniah n slamat pengantin baru aku ucapkan kpd beliau n isterinya..n aku ingin mewakili seluruh kaum kerabat keluarga aku utk mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yg terlibat sama ada langsung atau tidak langsung dalam menjayakan majlis kenduri tersebut..


ok la..kli ni aku nk share video yg aku terjumpe kat youtube.. lagu Love Story (Taylor Swift) dan Viva La Vida (Coldplay) digabungkan hingga menjadi sgt menarik.. hasil gabungan piano n cello..

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan