Saturday, February 21, 2009

Review Pink Panther 2, The Curious Case of Benjamin Button & Ip Man

lama rasenye aku x post kat blog nieh...yer la kblakangan nie aku agak bz dgn keje2 yg perlu dselesaikan..ish3...ditambah pulak dgn connection internet yg sangat slow + mengecewakan hasil daripada penutupan perkhidmatan wireless kolej kediaman keempat um.. :(

hrmm...k la hari nie trase nak post review ringkas psal 3 filem yg baru aku tgk...(tak la baru sgt sbnarnye)

Monday, February 2, 2009

OU, Raja Farah, dan Ong Bak 2

31/1/09...

kelmarin..aku, fiqi, tofio dan ikmal kuar tlah mnghabiskan mlm sabtu di One Utama...
memandangkan fiqi nye jpa bru masuk, maka beliau tlah mmbelanja kami makan kat pizza hut..layan2...trimas yer encik fiqi..

setelah puas makan..kami pon menuju ke gsc utk tgk wayang..tatkala di situ kami tlah ketemu dgn cik raja farah n family..alaaa yg plakon tuh..bak kate tofio yg blakon iklan beras kat tv tu...hek.. ade ek?? aku pon xsure.. :D
 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan