Saturday, December 26, 2009

Nostalgia 4th Bestari Siri 1 (2006/07)


Salamx..

4th College~!!! Yezzzzaaa!!
Olele~! Oi!
Olelelele~! Oi! Oi!

Kali nie aku nk bkongsi video2 yg pnah dirakamkan semasa aku menjadi penghuni 4th College / Kolej Kediaman Keempat (Bestari), Universiti Malaya.



Penghuni Misteri - Family Gen 4th (Minggu Keluarga Bestari 2006/07)

Boria Gen 4th (Minggu Keluarga Bestari 2006/07)

Tarian Maut (Persembahan Bebas Family Gen 4th - Minggu Keluarga Bestari 2006/07)



Choir Gen 4th (Projek Semarak Jiwa Merdeka 2006/07)



Nasyid FESENI 2006/07 (part1 & 2)

2 comments :

fit@blonc said...

arep, banyaknye video...
berat la nak bukak, sebaik aku dah penah tengok semuanya..(tapi nk tengok lagi)
maceh2 uploadkan....
kalu boleh bg tarian kreatif tu high quality sket..
baru ade nilai seninye..haha

areev19 said...

hoho...tq fit...

video tarian maut tu da xley nk bg high quality dah...dah rakam pun gune hset..laen ar gune videocam.. :)

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan