Sunday, August 2, 2009

Award dari Syahmi!




salamx...

terlebey dahulu aku nk ingin mngucapkan trima kaseh kpd syahmi krn sudi menganugerahkan 'award' ini kpd blog aku.. :)

syahmi ni merupakan kawan aku dari skolah rendah lg.. skrg nie blajar di uitm shah alam.. mmg mcm ceria sket die nie..xcaye pg la blog die..hehehe




kat bwh ni ade terma dan syarat ttg award :

♥ Letakkan logo award ini di blog anda.

♥ Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

♥ Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui backlink dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.

♥ Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

♥ Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.


Ok, ni list blog yg aku nk bg award...

encik khairul zaman

encik saipul fakir

encik zulkamal

cik srikandi putri

cik syarah

cik nadine levone

cik zafirah

cik dextrike

cik honey lalala

encik bob junior 4th


....dah ckup bnyk aku bg award nie..hehhe :) tahniah kpd pemenang2

3 comments :

Syahmi Mohd Isa said...

hah,...dh publish pn..bgs²..

areev19 said...

hehehe...sory lmbt.. :D

QZ / KZT said...

aik? dapat award gak?? hahaha..bes2, duit takde ke?

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan