Tuesday, July 28, 2009

Happy Magic ~Smile Project~

salamx...da lama aku tak post dlm blog nie...bz (konon) la katekan..tetambah plak wifi yg x dpt diakses di Blok D KK4...tp akhirnye hari ni UM WIFI da kembali di Blok D..yay!

huermm..di kesempatan ini, sblum aku post bende2 laen yg da lame tertangguh (kalau ade bende nk post la.. :D), aku nk bkongsi link utk donlod album yg aku tgh layan skarang nie... Happy Magic ~Smile Project~ oleh sape lg klo bukan aktress & plakon dorama feveret aku... AYA UETO!!


dah lama AYA UETO x kluarkan single atau album baru...last skali kalau tak silap single Namida no Niji pada tahun 2007..bebaru nie ade kuar single tbaru AYA-chan, iaitu Smile for..dan kini muncul pulak album yg mmpunyai 8 lagu..ade lagu yg rancak n lagu slow...tp still sgt menghiburkan (of coz la sbb aku peminat die..hahaha)...walaubagaimanapun utk org yg blum mengenali AYA-chan ataupun hanya mengenali AYA-chan melalui lakonannya sahaja, ape kate anda dngr lagu2 drpd album terbaru nie.. :) lagu yg aku sgt2 suke dlm album nie ialah Smile for.., Honey, dan Tsukamaete!..

kat bwh ni aku sdiakan link utk video clip Smile for.. dlm clip ni cuma lagu versi 3 minit..kalau dlm album durasi nye 5 minit lebih.. so jom2 layan kechomeylan AYA-chan~!!



**credit kpd YagamiLight1987 dari YouTube


No comments :

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan