Monday, June 8, 2009

Love Story meets Viva La Vida

salamx...lama da aku x post blog...bz la katekan..smlm (Ahad) bru jer selesai majlis kenduri kahwin abg aku kat Dewan Majlis Perbandaran (MPT) Taiping..tahniah n slamat pengantin baru aku ucapkan kpd beliau n isterinya..n aku ingin mewakili seluruh kaum kerabat keluarga aku utk mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yg terlibat sama ada langsung atau tidak langsung dalam menjayakan majlis kenduri tersebut..


ok la..kli ni aku nk share video yg aku terjumpe kat youtube.. lagu Love Story (Taylor Swift) dan Viva La Vida (Coldplay) digabungkan hingga menjadi sgt menarik.. hasil gabungan piano n cello..



sila lah tonton.. :)

4 comments :

AzwinYusof said...

aizatt!!!!
sori tak dpt dtg kenduri kawen smlm..
aku dkt shah alam lg..
esok baru balik tpg..
weyyy..
uploadkan la gmba kawen tuuu...
nak tengokkkk!!!!!!!!!!!!!!!

areev19 said...

err...insyaallah aku upload..klo xde kat blog nie, sile check kat facebook..hehee

Z a F said...

oh
my bro is head over heels for this song

bez kan dis song

areev19 said...

yeah...sgt best music arrangenment die.. :)

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan