Wednesday, March 25, 2009

apabila Liyana Jasmay menyanyi..



salamx...

utk sesape yg belum kenal Liyana Jasmay, die nie mula dkenali melalui filem castello (kalau tak silap) and smakin popular apabila blakon dlm siri drama Kami..



comel org nye (pd pndpt aku la) dan lakonan die pun boleh tahan..pelakon muda yg boleh mnjadi pelapis kpd industri filem n drama tempatan..

dlm aku melayari facebook aku, tjumpe account cik Liyana Jasmay nie, die ade promo single die btajuk Aku Tak Percaya Cinta..barulah aku tau yg die nie skrg da mnyanyi pulak..hurmm...(dah lama x dngr radio, so tak brape tau lagu baru2 nie :D)

dah tau ape lg, trus la aku carik mp3 lagu nie dan aku pon dngar...anda nk dngr?? ker nk donlod?? pg sini :

http://www.4shared.com/file/94644531/4ca0ce79/liyana_jasmay_-_aku_tak_percaya_cinta.html


Lirik :

Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Namaku tak perlu disebutkan
dari suara pasti kau kenalku
rupaku tak payah dibayangkan
memang kau tak rugi bertemuku

Ku selalu lihat dari jauh
kutahu kaupun rasa sesuatu
bila kau perlu diriku tiada
biar menjadi misteri hidupmu

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Hey hey hey hey

Memang benar kau jadi rebutan
ramai gadis yang terpikat denganmu
tapi aku beza dari semua
bukan aku menjual mahal

Kerana ku cukup semua
hanya tiada hmmm teman lelaki
sekadar sekadar cuci mata
melihat lelaki seperti kamu

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Baru semalam aku bermimpi bertemu kamu
Peliknya rasa lantas kutersedar
aku tak percaya

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A


Komen aku :

skali dengar lagu nie mcm lagu Girlfriend yg dinyanyikan oleh Avril Lavigne..bile da dngar smpai habis plak aku boleh mmbuat kesimpulan yg lagu nie adalah hasil gabungan Girlfriend + The Best Damn Thing oleh Avril Lavigne..

tp bukan lah 100% sama, cuma skit2 jer..jgn kena saman dah la, tp kalau da ade mintak keizinan kat avril utk wat lagu nie, rase xde pape masalah kot..

kesimpulannya,
utk lagu nie aku bg 4/5 bintang!!

2 comments :

ida asro said...

aku pon berpendapat begitu mase mule2 dgr lagu nih..mmg ala2 avril la senang cte..hehe..

areev19 said...

hahaha...xpe2 janji dedua pon aku layan.. :)

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan