Monday, December 1, 2008

3 x kechewa..

1/12/2008...

kechewa 1
jam 2am++..chelsea kalah kpd arsenal 2-1 kat stamford bridge stelah leading 1-0..
yg plng mngecewakan goal pnyamaan/ptama arsenal jelas2 offside dkat semeter..rabun ker tgh melamun si encik linesman tu smpai xprasan... dem!



kechewa 2
tpat jam 9.00am..aku dgn penuh smangat login register.um.edu.my utk register subjek2 utk sem 2 08/09 nie..maka dengan penuh semangatnya aku cube daftar subjek luar fakulti yg mmg aku dah lama plan nk daftar sbaik shj aku dpt login..tp akhirnya kluar notis yg kate subjek tu da full...giler ar kechewa aku..rasenye website tu bru open dlm 15 saat tp dah ade umat yg lg pantas dri aku utk daftar sbjek tu..arghh...rasenye limit satu klas 30org tp dlm 15saat tu la 30org dah daftar... kagum sungguh aku dengan kelajuan mereka..ish3


kechewa 3
tengahari aku masuk lab utk siapkan first assays utk projek final year aku..aku buat pasal pnghasilan enzim laccase dari spesis kulat Pycnoporus....ade 2 run x 3 replicates utk aku assay hari ni..(6 conical flasks)..tp results yg aku dpt xbgitu memberangsangkan, malah diakui oleh senior yg ade dlm lab aku tu yg results cmtu mmg xdpt nk dielakkan..wargh...fenink aku memikirkan apakah perbezaan diantara replicate 1,2 n 3..nmpak same je tp result berbeza sgt2...arghh...


kesimpulan :

kechewa 1 + kechewa 2 + kechewa 3 = aku keletihan amat ari nie.. ish3

No comments :

 

Be My Followers

About Me

My photo
KICKERS_areev / PSN & Origin ID & Steam ID : areev19

WE/PES/FIFA Clan